Jan Willem Jonker komt in zijn bus met professionele 
slijpinrichting bij de klanten langs.
Jan Willem Jonker komt in zijn bus met professionele slijpinrichting bij de klanten langs. Foto: Ingezonden

Mobiele Hollandse SlijpService
nu ook in Noordoost-Nederland

HEINKENSZAND - De slijperij van familie Passieux, de Hollandse SlijpService, bestaat al sinds 1795. Het vakmanschap wordt al zeven generaties lang van vader op zoon overgedragen.

Om nieuwe en bestaande klanten nog beter in hun behoeftes te voorzien, is er nu ook een mobiele slijpservice beschikbaar in de provincies Drenthe, Flevoland, Friesland, Groningen en Overijssel. Deze mobiele slijpservice is beschikbaar voor zakelijke klanten, horeca, voedselverwerking, industrie, naaiateliers, detail- en groothandel. Particulieren kunnen terecht bij meer dan 60 slijpservice inleverpunten. Er wordt dagelijks in de mobiele slijperij gewerkt met eeuwenoude recepten en technieken op eigen ontwikkelde slijpmachines. Met kennis en ambachtelijke handen worden de knip- en handsnijgereedschappen op locatie ongeƫvenaard geslepen en/of geconditioneerd door meesterslijper Jan Willem uit Drachten. 'Scherper dan u denkt.' Jan Willem Jonker heeft meer dan 25 jaar ervaring opgedaan in de slijperij voor houtbewerking in Gorredijk. Aansluitend heeft hij zijn opleiding voltooid als meesterslijper bij de Hollandse SlijpService.

In de verlengde Mercedes-bus komt Jan Willem met een professionele slijpinrichting, zelfvoorzienend om de slijpmachines aan te drijven. Er kunnen vier verschillende scherptes geslepen worden, al naar gelang de behoefte van de klant.
Mail janmobiel@hollandseslijpservice.nl, kijk op www.hollandseslijpservice.nl of bel 0648682214 / b.g.g. 0113-567305.