Het verkoopteam van Laminaat Outlet Friesland.
Het verkoopteam van Laminaat Outlet Friesland. Foto: Ingezonden

Laminaat Outlet Friesland groeit uit jasje

22 maart - LEEUWARDEN - "Steeds meer consumenten ontdekken Laminaat Outlet Friesland met vestigingen in Leeuwarden en Heerenveen. Dankzij het unieke concept dat wij hanteren wordt het elke dag drukker en drukker.

Bij aankoop van laminaat krijgt u gratis plinten en een ondervloer! Bij de bouwmarkten betaalt u al snel € 4.99 per plint en € 2.99 voor de ondervloer, bij ons is dit gratis bij aankoop van laminaat vanaf € 5,99/m2.

Wij hebben meer dan 400 soorten Europees laminaat en pvc-vloeren op voorraad. Nog nooit zag u zoveel soorten bij elkaar. Verschillende kwaliteiten met garanties tot 35 jaar.

Wij bezorgen gratis in de regio, bezorgen in de rest van Nederland is mogelijk tegen een kleine vergoeding. Ook voordelige legservice is bij Laminaat Outlet Friesland mogelijk, wij regelen dit graag voor u.

Op zoek naar ruimte

Door de enorme groei van ons bedrijf zijn we nog op zoek naar uitbreiding in de diverse plaatsen in Friesland, zodat iedereen kan profiteren van onze extreem lage prijzen. Laminaat Outlet Friesland is altijd goedkoper dan wie dan ook, ons advies is: kijk en vergelijk en bespaar tot honderden euro's. Ons verkoopteam staat graag voor u klaar."

www.laminaatoutletfriesland.nl
0513-785347 | Tijnjedijk 81