De vakkundige medewerkers weten raad met alle soorten 
schade.
De vakkundige medewerkers weten raad met alle soorten schade. Foto: Klaas Rozema

Nieuwe spuitcabine Autoschade Friesland

15 maart - BURGUM - Bij Autoschade Friesland kunnen sinds begin dit jaar ook grote vrachtauto's en landbouwvoertuigen worden gespoten. In de nieuwe spuitcabine van maar liefst vijf meter hoog en 100 vierkante meter groot kunnen alle grote en industriƫle voertuigen worden voorzien van een nieuwe laag lak.

Daarnaast repareert Autoschade Friesland alle schade, of het nu gaat om krassen en steenslag, ruitschade, of grotere reparaties, waarbij de complete auto gespoten moet worden. Een leenauto is altijd gratis beschikbaar, ongeacht de duur van de reparatie. Autoschade Friesland heeft zelfs een leenauto beschikbaar voor rijschoolhouders.

"Wie bij ons komt weet zeker dat wij alles goed afhandelen: de schade wordt professioneel gerepareerd, er staat hier altijd een gratis leenauto klaar, en wij regelen alles met de verzekeringsmaatschappij", aldus Hette de Vries, die het Burgumer bedrijf twee jaar geleden overnam.

"Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent. Wij bekijken de schade en maken dan een schatting van de kosten, zodat je achteraf nooit voor verrassingen komt te staan."

Autoschade Friesland werkt voor alle verzekeringsmaatschappijen en repareert alle merken en types auto's. Tevens is Autoschade Friesland een Focwa Eurogarant-bedrijf, wat inhoudt dat de klant vier jaar garantie heeft op de uitgevoerde herstelwerkzaamheden.

Kijk op www.frieslandautoschade.nl of bel 0511-464455.