Last van pijn bij het zitten of moeite met opstaan? Met een relaxfauteuil van Easysit zit u wel goed!
Last van pijn bij het zitten of moeite met opstaan? Met een relaxfauteuil van Easysit zit u wel goed! Foto: Ingezonden

Met een relaxfauteuil van Easysit zit u altijd goed

17 mei - BURGUM - Opstaan om een kop koffie te zetten of een boek of krant te pakken. Het lijken vanzelfsprekende handelingen. Voor ouderen of mensen met lichamelijke klachten kan opstaan uit een stoel echter een hele opgave zijn. De meeste stoelen en banken zijn te laag en zitten te diep. U wilt niet iedere keer bij het opstaan iemand om hulp hoeven vragen. Er is ook niet altijd iemand beschikbaar die u kan helpen bij het opstaan. Dit kan ervoor zorgen dat mensen die nog prima op zichzelf kunnen wonen, toch in een isolement raken. Naast problemen met opstaan kunnen te lage stoelen en banken ook leiden tot ernstige pijn bij het zitten.

Easysit vindt dat iedereen recht heeft op zitten zonder pijn en veilig opstaan. In 1992 ontwikkelde het bedrijf daarom in eigen beheer de sta-op stoel. Dit succesvolle model heeft tot vele duizenden uren zitcomfort geleid bij veel gebruikers. Inmiddels heeft Easysit drie showrooms en wordt dit jaar het 25-jarig jubileum gevierd. De derde showroom, in Barneveld, werd op 14 september geopend.

Adviseur Roel Brouwer vindt dat het belang van goed meubilair wel eens onderschat wordt. "Goed zitcomfort bevordert de gezondheid", geeft Brouwer aan. "Een slechte stoel kan de rug langdurig plaatselijk belasten. Dit kan uiteindelijk behoorlijke klachten veroorzaken, zoals moeite met opstaan, rugklachten, zenuw- of aderbeknellingen, ademhalingsproblemen‚ hoofdpijn, trombose of een hernia." Bij de fauteuils uit de maatwerkcollectie van Easysit worden zithoogte, zitdiepte, zitbreedte, rughoogte en armleuninghoogte perfect op uw lichaam afgesteld. U kunt uw fauteuil daarnaast helemaal naar uw voorkeuren samenstellen. In overleg kan er gekozen worden voor een ingebouwde lendenpomp of kan uw stoel voorzien worden van het sta-op systeem. Kunt u nu nog goed zelfstandig opstaan? Dan kan er ook voor gekozen worden om deze functie later in te bouwen.

Voor het opmeten van uw perfecte stoel nemen de Easysit-adviseurs graag de tijd. Dit gaat verder dan het opnemen van een aantal maten. Zo wordt er ook nauwkeurig op gelet of de rugleuning de natuurlijke vorm van uw rugwervels goed ondersteunt. Ook vertellen de adviseurs u meer over de diverse functies, kleuren en stoffen waar u uit kunt kiezen. Zij gidsen u naar een relaxfauteuil met de juiste balans tussen vormgeving, comfort en ergonomie. De meubels worden op maat gemaakt in de eigen fabriek in Burgum, zodat de allerhoogste kwaliteit gegarandeerd is. Wilt u ook een Easysit Sta-op relaxfauteuil op maat? Bel dan voor een afspraak naar 088-6220220 of kom naar de showroom in Burgum.
www.easysit.nl