Voortaan is iedereen op zondag van 12.00 tot 18.00 uur welkom bij Jumbo Burgum.
Voortaan is iedereen op zondag van 12.00 tot 18.00 uur welkom bij Jumbo Burgum. Foto: Klaas Rozema

Jumbo Burgum op zondag langer open

19 april - BURGUM - De vestiging van Jumbo aan de Markt in Burgum is vanaf nu langer geopend op de zondagen. Tot nu toe was de supermarkt open van 12.00 tot 17.00, vanaf komende zondag wordt dit gewijzigd naar 12.00 tot 18.00 uur.

Johan Postma, bedrijfsleider van Jumbo Burgum: "De zondagsopening is een groot succes, zo blijkt uit het aantal klanten dat op die dag naar de winkel komt. Ook voor toeristen in de regio is de zondagsopening een uitkomst.

We willen mensen de gelegenheid geven lekker lang van hun weekend te genieten. Nu de lente is begonnen en de zomertijd is ingegaan, gaan we het barbecueseizoen weer in. Met onze nieuwe openingstijden hebben onze klanten wat langer de tijd om na te denken over wat ze willen gaan eten. Stel: het is mooi weer en ze besluiten spontaan te gaan barbecueën, dan geeft de nieuwe sluitingstijd hiervoor wat meer ruimte.

Om geen verwarring te laten ontstaan over onze openingstijden, blijven deze ook in het laagseizoen van kracht. Ook de Poiesz in Burgum en de Albert Heijn in Hurdegaryp passen hun openingstijden aan."

Jumbo Burgum hanteert, net als alle vestigingen van Jumbo, de zeven zekerheden: Euro's goedkoper, Service met 'n glimlach, Voor ál uw boodschappen, Vers is ook écht vers, Vlot winkelen, Niet tevreden? Geld terug en als laatste: Uw wensen staan centraal.

www.jumbo.com