Inschrijven bij SeniorWeb

DRACHTEN - SeniorWeb Drachten houdt een inschrijfmiddag voor de cursussen die in de tweedee helft van januari van start gaan. Dit vindt plaats op donderdag 4 januari, van 13.30 tot 16.00 uur,
in lokaal 2.08, Van Knobelsdorffplein 121.

Het betreft de cursussen: Windows 10 basiscursus, start en vervolg iPad (tablet), start Androidtablet (Samsung enz.), Word en Excel 2010, fotobewerking, fotoalbum maken, smartphone en WhatsApp, veilig online, orde op de PC. Neem zo nodig uw tablet of smartphone mee naar de inschrijfmiddag.
De kosten van de cursussen zijn 45 euro voor 3 lessen en 75 euro voor 7 lessen, afhankelijk van de cursus. U ontvangt bij inschrijving ook nog als cadeau een waardebon voor een gratis lidmaatschap 2018 van SeniorWeb.

Nieuwe bieb-tijden

BUITENPOST - Vanaf 1 januari veranderen de openingstijden van de bibliotheken in Buitenpost en Surhuisterveen. 'Buitenpost' gaat op de rustige vrijdagavond dicht en opent op dinsdagochtend 9.30 uur. 'Surhuisterveen' sluit op maandag- en vrijdagavond en is van dinsdag tot en met vrijdag vanaf 9.30 uur open.