Rabobank introduceert de Rabobank Clubkas Campagne.
Rabobank introduceert de Rabobank Clubkas Campagne. Foto: Ingezonden

Rabobank Clubkas Campagne

26 april - DRACHTEN - Rabobank Drachten Friesland Oost draagt het lokale verenigingsleven een warm hart toe. Jarenlang deed de bank dat in de vorm van grootschalige sponsoring. In 2017 is de bank een andere weg ingeslagen met de introductie van de Rabobank Clubkas Campagne.

Dit is een eigentijdse en bijzondere vorm van financiƫle ondersteuning voor het verenigingsleven in het werkgebied van de bank. In april lieten meer dan 200 bestuursleden uit de regio zich tijdens een bijeenkomst informeren over de achtergrond en de inhoud van de campagne.
Verenigingen en stichtingen die klant zijn bij de bank, kunnen deelnemen aan deze campagne, waarbij de leden van de bank mogen stemmen op hun favoriete clubs. Iedere stem is geld waard en op die manier krijgen de verenigingen en stichtingen de mogelijkheid geld op te halen om hun doelen te realiseren.
Ook in 2018 organiseert de bank de Rabobank Clubkas Campagne. Word lid van de bank en stem ook mee in 2018. Vraag het gratis lidmaatschap snel aan via www.rabobank.nl/dfo.