Janfrearks van der Bij verkoopt ook zorgartikelen.
Janfrearks van der Bij verkoopt ook zorgartikelen. Foto: Klaas Rozema

Van der Kooi: alles voor zelfzorg

9 augustus - OENTSJERK - Drogisterij Van der Kooi houdt zich bezig met de verkoop van drogisterij-artikelen, van zelfzorg-medicatie tot parfumerie. En zorgartikelen, denk aan rollators, krukken, hulpmiddelen voor het aankleden en voor in de badkamer.

Eigenaar Janfrearks van der Bij: "Sinds kort zijn wij van start gegaan met de verkoop van tweedehands scootmobielen. Wij bieden ook wenskaarten, pasfoto´s, tijdschriften en kansspelen aan. Daarnaast hebben wij een fotoservice, zijn wij een postkantoor en stomerijdepot.

Wij onderscheiden ons met artikelen die je niet vindt bij de grootwinkelbedrijven en met de prijs-kwaliteit-verhouding. Wij zijn aangesloten bij bewustwinkelen.nl, voor bestellingen op het gebied van drogisterij en reform. Voor 21.00 uur bestellen, is de volgende werkdag bij ons afhalen, zonder extra kosten. Onze complete zorghoek is ook uniek: alles voor het vergemakkelijken van de oude dag.

Waar wij ons met onze drogisterij vooral op de lokale markt richten, willen wij ons met onze zorgartikelen meer op de regionale markt richten. Wij worden met z´n allen steeds ouder en dit gaat vaak samen met moeilijkheden rond en in het huis. Voor deze mensen willen wij graag een passende oplossing bieden, waardoor hun levensgenot wordt vergroot.

We willen in de toekomst onze klanten de beste drogisterij-artikelen kunnen blijven bieden. Daarnaast gaan we voor een regionale groei voor onze zorgartikelen."

www.drogisterijvanderkooi.com