De vertegenwoordigers van Mezutec, v.l.n.r.: Jelle Booi, Bernard Lensink en Nol Kuijpers.
De vertegenwoordigers van Mezutec, v.l.n.r.: Jelle Booi, Bernard Lensink en Nol Kuijpers. Foto: Ingezonden

Succesvolle inloopdag bij Mezutec

13 december - DRACHTEN - Vanwege het succes van de open dag in juli, organiseerde Mezutec Waterzuiveringssystemen op donderdag 14 december een inloopdag. Tussen 16.00 en 21.00 uur konden belangstellenden kennismaken met het bedrijf en de voordelen van waterontharders.

"Tijdens onze open dag werden we aangenaam verrast door het aantal mensen dat interesse had in de werking van de ontharders", vertelt directeur Jelle Booi van Mezutec.

"Daarom besloten we iedereen nogmaals de kans te bieden om op een laagdrempelige manier kennis te maken met ons bedrijf. Velen maakten hier dan ook gebruik van, waardoor het een drukbezochte en gezellige middag en avond werd."
Waterontharders filteren het water: kalk, magnesium en andere vervuilers worden eruit gehaald. Het zachte water dat overblijft, heeft diverse voordelen. Zo heeft het een positief effect bij diverse huidklachten. Ook is er minder schoonmaakwerk, door het uitblijven van kalkaanslag. Apparatuur gaat langer mee, en de was blijft zachter, met minder wasmiddel.

De ontharders zelf vragen weinig onderhoud. En met een onderhoudscontract en de zoutbezorgdienst van Mezutec heeft de klant er helemaal geen omkijken naar. Door de toenemende populariteit van de waterontharders, is Mezutec groeiende en altijd op zoek naar enthousiaste monteurs.
Benieuwd geworden? Kom eens langs aan Het Helmhout 34-13 in Drachten, bel 0512-544101 of kijk op www.mezutec.nl.