Echte Groenteman Van der Meer

11 oktober - DAMWALD - In oktober zijn bij De Schakel in Nijkerk de winnaars bekendgemaakt van de landelijke verkiezing 'Groenteman met Ster 2017'. De Echte Groenteman Klaas en Maaike van der Meer is bekroond met 1 ster en behoort daarmee tot de top van de Nederlandse groentespeciaalzaken.

In totaal ontvingen 19 ambachtelijke groentespeciaalzaken 1, 2 of 3 sterren. De sterren zijn het resultaat van een strenge beoordeling en een bekroning voor uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid.

Net als vorig jaar is De Echte Groenteman Klaas en Maaike van der Meer weer bekroond als sterwinnaar en mag zich daarmee wederom tot de beste groentewinkels van Nederland rekenen.

Deelnemen aan een verkiezing zoals Groenteman met Ster doe je als team. Alles binnen het bedrijf moet kloppen en daar spelen zowel de ondernemer(s) als alle medewerkers een belangrijke rol in. Ondernemer Klaas van der Meer van De Echte Groenteman Klaas en Maaike van der Meer, is dan ook vol lof over het team, waarmee deze topprestatie is bereikt.

"Iedere medewerker heeft zijn of haar eigen rol binnen het bedrijf en met elkaar heeft dat ertoe geleid dat we weer bij de beste groentespeciaalzaken van Nederland behoren. Alle medewerkers verdienen daarvoor een pluim. We zijn dan ook supertrots op ons team en de prestatie die we met elkaar hebben behaald."