De nieuwe winkel van Klaas van der Werff is modern en
toegankelijk en herbergt zelfs een kapsalon.
De nieuwe winkel van Klaas van der Werff is modern en toegankelijk en herbergt zelfs een kapsalon. Foto: Klaas Rozema

Nieuw pand Klaas van der Werff geopend

11 oktober - SURHUISTERVEEN - De modezaak van Klaas van der Werff heeft een nieuw onderkomen. Sinds 6 oktober zit de winkel aan de Kolk 15a. "Ons nieuwe pand is modern en laagdrempelig!" aldus een enthousiaste Klaas van der Werff.

"We zorgen met onze nieuwe winkel voor een complete beleving. We hebben kleding voor elke gelegenheid, of dat nu casual is, zakelijk of voor een feest. Bij ons vind je de beste jeans, maar ook de mooiste pakken. Om de outfit compleet te maken hebben we de mooiste schoenen en accessoires. Vanaf nu kan men zelfs bij ons terecht voor een knipbeurt! In de nieuwe winkel is namelijk een heuse kapperszaak opgenomen."

Hiermee zet Klaas van der Werff een grote stap in het aanbieden van een complete winkelbeleving. "Winkelen wordt hiermee verrassender. In een gezellige en moderne sfeer vind je bij ons alles wat je nodig hebt. Een comfortabele zithoek, een bar en een hapje en een drankje dragen hieraan bij. We springen hiermee in op de trend 'funshopping'."

Ook toekomstige bruidegommen kunnen in Surhuisterveen terecht. In de speciale stijlkamer wordt op afspraak de mooiste outfit voor de grote dag samengesteld. "Daar ligt mijn passie. Ik vind het elke keer weer bijzonder om te mogen helpen bij de voorbereiding op zo'n speciale gelegenheid."

"Benieuwd geworden? Kom gerust onze winkel eens bekijken, kijk op www.klaasvanderwerff.nl en volg ons op Facebook."