Teleurstellend verlies Be Quick Dokkum

NOORDSCHESCHUT - Be Quick Dokkum deed in Drenthe slechte zaken. Het verloor zaterdag met 3-1 van Noordscheschut en zag de naaste concurrenten punten pakken.

De Dokkumer formatie speelde ondermaats en op de winst van de thuisclub viel dan ook niets af te dingen. Be Quick kwam op 0-1 na een vloeiende aanval over rechts. Robert Atema bereikte de vrijstaande Janco Wiersma, die de bal heel beheerst in de rechterhoek schoot.
Na een half uur viel de gelijkmaker. Met een mooie steekbal werd de defensie van Be Quick verrast en Jos Kroezen tikte vrijstaand de 1-1 binnen.
Na de rust kwam de thuisclub al snel op 2-1 via een strafschop van Melvin Mol. De wedstrijd werd tien minuten later beslist door Danny Kiekenbelt na een aanval over rechts: 3-1.