Het team van de najaarskampioenen van ONT JO11-3.
Het team van de najaarskampioenen van ONT JO11-3. Foto: Ruben Oosterman

Tieme Klompe trainer in Harkema, ONT kampioen

HARKEMA - Tieme Klompe is vanaf volgend seizoen trainer van Harkemase Boys. De oud-verdediger van SC Heerenveen, RKC Waalwijk en FC Groningen tekent een contract voor een jaar op De Bosk.

Zijn spelersloopbaan sloot Klompe in 2006 af. In 2009 ging hij als jeugdtrainer aan de slag bij SC Heerenveen, waar hij het grootste deel van zijn spelerscarrière ook al had doorgebracht. Klompe was acht jaar actief als trainer in Heerenveen. Eerst dus als jeugdtrainer, vanaf 2012 als assistent bij het eerste elftal. Dat bleef hij tot en met vorig seizoen. Vanaf volgend seizoen dus hoofdtrainer. Klompe: "Ik heb er ontzettend veel zin in. Een mooiere klus voor trainers bestaat er niet in het Friese amateurvoetbal."
Voorzitter Albertus Boonstra is ook gelukkig met de komst van Klompe: "Wy binne hjir tige bliid mei. Tieme stiet bekend as in talint yn de trainerswereld. We rekkenje op in moaie en sportive gearwurking."

ONT JO11-3 najaarskampioen

OPEINDE - ONT JO11-3 is najaarskampioen geworden. Na tien gewonnen wedstrijden en één gelijkspel werd dit team ongeslagen kampioen. Na champagne in de kleedkamer, een beker en medailles werd dit kampioenschap in stijl afgesloten met een heuse ereronde op een platte kar door Opeinde. Op de foto staande v.l.n.r.: Villy Niesing, Lennart Fennema, Jesper Elsinga, Yde Stel, Isaiah Jobben, Simon Oosterman en Sytze Stel. Voor v.l.n.r.: Gideon Oosterman, Kennet Kok, Sem Bouma en Daniël Hoekstra. Liggend: Auke de Groot.