Galerie Koopmans

EARNEWALD - Galerie Koopmans toont de schoonheid van dingen die vaak gewoon om ons heen te vinden zijn. Door via kunst en ambacht hier de aandacht op te vestigen, krijgt het alledaagse een wezenlijke waarde die de tijd overstijgt en daardoor echt duurzaam is.

Aan de tentoonstelling 'Natuurlijke schoonheid' doen mee Gosse Koopmans, Eastermar: sfeervolle winterlandschappen en warme interieurs, olieverf. Fiona Zondervan, Groningen: dieren in brons, marmer en steen. Hans Jouta, Ferwert: expressieve vogels van gelast brons. Sofie Raateland, Groningen: kleurrijke vazen en schalen van glasfusion. Hindrik en Gjalt Wester, Earnewâld: meubilair van inlands hout, ecomateriaal en industrieel design. De Stripe 14, Earnewâld, tot en met 28-2-2018 op vrijdag, zaterdag en zondagmiddag 14.00 tot 17.00 uur.

Kliederkerk

BUITENPOST - Kom je ook naar de kerstviering voor jong en oud op zondag 24 december? Het wordt weer een feestelijk programma van Kliederkerk Grieme & Piele & Diele. Het begint om 16.00 uur met een het verhaal over Sjors die een engel uit de boom redt. Om 17.30 uur begint een kerstkuier. Locatie: Doopsgezinde kerk, Julianalaan 12A, Buitenpost.