Kerstconcert van Wishful Singing

DRACHTEN - De zangeressen van female a cappella ensemble Wishful Singing vieren zaterdag 23 december in De Lawei in Drachten samen met het publiek alvast kerst met 'It's beginning to look a lot like Christmas!'

Kerst anno 2017: wensen worden verstuurd via e-mail, WhatsApp en Facebook. Maar toch gaat er niets boven het vinden van een echte kerstkaart in de brievenbus! Klassiekers als Deck the Hall, In Dulci Jubilo en Away in a Manger passeren de revue. Ondertussen neemt het ensemble de kerstpost van dit jaar door.

De familie in Australiƫ stuurt babyfoto's mee. Aan het bibberige handschrift van Tante Neeltje te zien, is het hoog tijd voor een bezoekje... En zijn die hanenpoten niet van de boze buurman? In een vijfdelige opdrachtcompositie van Wijnand van Klaveren komen de huiselijke, grappige en ontroerende kerstwensen tot klinken. Wish ful Singing is female a cappella van internationaal topniveau. De vijf jonge zangeressen worden geroemd door pers en publiek om hun krachtige uitstraling en indrukwekkende samenklank.

Wishful Singing treedt op in de grote Nederlandse zalen en maakte al tournees naar onder andere Amerika, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Spanje, Italiƫ, China en Japan. Onlangs brachten zij in samenwerking met Herman Finkers hun nieuwste cd In Mysterium uit. Voor meer informatie: www.wishfulsinging.nl www.facebook.com/wishfulsinging of twitter.com/wishfulsinging.

Aanvang 20.30 uur. Ticktes en info:
www.whisfulsiniging.nl