Zondag 24 december is er opnieuw een kerstdiner bij Inloophuis. Bekijk het promotiefilmpje van organisator Hart voor Hoop.
Zondag 24 december is er opnieuw een kerstdiner bij Inloophuis. Bekijk het promotiefilmpje van organisator Hart voor Hoop. Foto: Ingezonden

Kerstdiner bij Inloophuis in Drachten

DRACHTEN - Zondag 24 december organiseren het Leger des Heils (Bij Bosshardt), Stichting Hart van Hoop en Inloophuis 't Centrum een kerstdiner in Drachten. Het is voor iedereen die met kerst niet graag alleen wil zijn.

Met het organiseren van dit speciale kerstdiner heeft iedereen de gelegenheid om andere mensen te ontmoeten tijdens het genot van een heerlijk diner.

Bijna niemand is graag alleen en zeker niet tijdens de kerstdagen, begrijpen ze bij de samenwerkende organisaties Inloophuis 't Centrum, Stichting Hart van Hoop en het Leger des Heils (Bij Bosshardt). Deze avond zijn er bovendien verschillende activiteiten. Daarbij is er natuurlijk voldoende gelegenheid om nader kennis te maken met aanwezigen die je nog niet kent. Toegang is voor een ieder die niet eenzaam wil zijn of zich niet eenzaam wil voelen tijdens de kerstdagen. Er wordt een bijdrage van € 3,50 per persoon gevraagd.

Het kerstdiner wordt gehouden in het Wijkcentrum De Kouwe aan de Vogelweide 5 in Drachten.

De inloop is van 16.30 tot 19.00 uur. Reserveren verplicht. Dat kan via jelly.van.dijk-mulder@legerdesheils.nl of 06-25067489.

Bekijk het filmpje door de ActiefPlus-app voor de foto te houden