Kerstconcerten multicultureel gospelkoor

LEEUWARDEN - In het weekend van 15, 16 en 17 december geeft multicultureel gospelkoor All for One drie spetterende kerstconcerten in Leeuwarden en Burdaard.

Op 15 december om 20.30 uur in het MFC Mozaïek in de Vrijheidswijk, op 16 december een gratis concert tijdens kerstmarkt in de Blokhuispoort, om 19.30 uur en op zondag 17 december om 16.00 uur in 'Het Spectrum' in Burdaard. Blijven stilzitten is tijdens deze optredens onmogelijk! Kom helemaal in kerststemming met traditionele kerstliederen, swingende Afrikaanse gospel, bekende nummers van John Lennon en een versie van Mary's Boy Child van Boney M.

Zinderende djembé beats en multiculturele invloeden uit Afrika, Suriname en de Antillen omschrijven de stijl van gospelkoor All for One het best. Maar gospel zou geen gospel zijn wanneer er geen boodschap is: respect voor elkaars cultuur, achtergrond en religie. Zeker nu, in de donkere dagen voor Kerst.

Eerder stond All for One voor volle zalen in Stadschouwburg De Harmonie en Neushoorn. Dit multiculturele gospelkoor bestaat uit 45 enthousiaste zangers en zangeressen uit Friesland, Afrikaanse landen, de Antillen, Suriname en Duitse studenten van de hogescholen. Basile Maneka maakt er als leadzanger en gitarist elk concert een groot feest van. De djembé beats komen van Senegalese percussionist Dixans Sarr. Dirigent van All for One is Wilco Kloosterman.

Informatie via www.mfcburdaard.nl.