KC De Pein krijgt geen greep op Koru

OPEINDE - De korfballers van KC De Pein namen het op tegen Koru uit Uffelte en verloren. De Peinders moesten het zonder Koop van der Velde doen, maar begonnen prima met een voorsprong.

Vanaf 4-2 zetten de bezoekers een tandje bij en via 4-8 en 6-12 werd de 10-16 ruststand behaald. Na de pauze kwam De Pein scherper uit de kleedkamers, De Opeindenaren zagen het gat nog slinken tot 15-18 met nog twintig minuten op de klok, maar vanaf dat moment schakelde Koru weer bij. De snelle dames en atletische heren vonden elkaar moeiteloos.
Met 15-26 was het gat definitief geslagen en de laatste tien minuten werd de wedstrijd tot een 19-32 eindstand uitgespeeld. Komend weekend speelt De Pein tegen Vitesse in Beilen. Voor de Peinders zaak om de winst te pakken en in de subtop te blijven.