Paardensportprijzen voor regioclubs

TOLBERT - Loïs Meijerhof van PSV Trynwâlden uit Oentsjerk sprong een prima wedstrijd in Tolbert. Met een foutloos parcours werd ze met Condor derde.

Sanne Rauwerda scoorde maar liefst 200,5 punten tijdens de selectiewedstrijd voor het Fries kampioenschap in Harich. Dit leverde haar en haar How do you Do de tweede prijs op in de klasse L2 dressuur.
Sigrid Swart en haar pony Twilight van de Marruters uit Eastermar werden, na een foutloze barrage, tweede in de klasse L-springen op Jumping Indoor Franeker. In de klasse M-springen werd Jan de Boer tweede met zijn pony Rocky B. In Sneek in de klasse B-springen werd Inge Hoeksma met haar pony Romy tweemaal tweede met 71 en 73,5 stijlpunten.

Joke Bakker van de Heideruters uit Harkema deed met haar paarden mee aan de Dalerveense ruiterdagen. Met Ella's Choice won ze de klasse L en reed ze in de grote finale naar de derde prijs. Met haar paard Hurricane werd ze zesde in de klasse B. Linda Veenstra won met Hannie D de B-dressuur bij stal Paula de Jong in Buitenpost met 216,5 punten. Lammert van der Veen won met zijn paard Cabbalero een eerste prijs in de klasse Z op concours in Franeker. Hij werd hiermee Fries kampioen bij de veteranen. Ronnie van der Tuin werd met zijn paard Highflyer tweede in de klasse B.