Houtigehage timmert aan de weg

HOUTIGEHAGE - De afgelopen maanden zat men in Houtigehage niet stil; in het kader van Tijd voor Talent zijn er drie korte en avontuurlijke culturele activiteiten georganiseerd waarbij voorop staan: lekker samen bezig zijn, bijleren en plezier maken.

Zo wordt er gezongen (onder leiding van dirigent Meindert Bosklopper), gedanst (onder leiding van danseres Amber Weel) en zijn er bij de houtbewerkers (met meubelmaker Harry van der Velde en kunstenaar Marga Houtman) bijzondere picknicktafels in de maak voor het Wâldhûske.

Kunstenaar & theatermaker Caro Kroon van theatercollectief SPOONK heeft de drie activiteiten op een bijzondere manier aan elkaar gesmeed en heel graag willen zij het resultaat hiervan met u delen!
Zij nodigen u daarom uit voor een feestelijke Rock & Roll-presentatie in dorpshuis de Huchte op zaterdag 16 december van 16 uur tot 18 uur.

Na deze mooie start werken ze door aan een vervolg in Houtigehage. Heeft u interesse voor zang, dans of houtbewerken? Geef u dan op voor de Tijd voor Talent Club! U blijft dan op de hoogte van het aanbod.

Voor meer informatie kunt u bellen met M. Slotegraaf: 0512-341951, of stuur haar een berichtje met uw naam, telefoonnummer en interesse: f2hm.slotegraaf@hetnet.nl.

Tijd voor Talent is een initiatief van St. Keunstwurk, het Fries Sociaal Planbureau en Call XL

www.tijdvoortalent.frl