TFS geeft punten weg in tweede helft

SURHUISTERVEEN - Voor hun duel stonden WWC, It Fean/Boelenslaan en TFS gezamenlijk gezamenlijk bovenaan in de derde klasse C van de korfbalcompetitie. TFS liet een veer na verlies.

Er waren genoeg kansen, maar de eerste kans van de wedstrijd werd pas in minuut acht verzilverd: 1-0 voor de thuisploeg. De Kompenijsters hadden direct een antwoord en de stand werd weer gelijk. Met nog vijf minuten tot het rustsignaal wist TFS de voorsprong van 2-5 te behouden. In die laatste minuten bracht It Fean met twee schoten de stand op 4-5. Na rust wisten alle heren van de thuisclub het gat van de korf te vinden. Dit resulteerde, met nog een dikke vijf minuten speeltijd, in een 10-7 tussenstand. Met afstandsschoten van Wiltsje Siderius en Baukje Visser werd nog iets teruggedaan, maar het was niet meer genoeg: eindstand 12-9.