Trainersnieuws

BUITENPOST - René van der Weij staat ook volgend seizoen aan het roer van VV Buitenpost. De 35-jarige Leeuwarder is momenteel succesvol bezig aan zijn derde jaar als hoofdtrainer van de Blauwkes.

OPEINDE - Voetbalvereniging ONT bereikte met Jan Hulzinga (nu nog VC Trynwâlden zo.) overeenstemming hoofdtrainer te worden van de A-selectie voor volgend seizoen. Hij volgt Uilke Damstra op.

KOLLUM - De trainers Henk de Boer en Atze van der Wijk zullen na afloop van het huidige seizoen vv Kollum verlaten. Het bestuur zoekt een nieuwe hoofdtrainer.

BURDAARD - Het bestuur van FC Birdaard en trainer Wiebren Kerkhof besloten om het lopende contract aan het einde van het seizoen met één jaar te verlengen.

RINSUMAGEAST - VCR heeft Dirk Pieter Boersma als nieuwe hoofdtrainer aangetrokken. De 35-jarige oud-Geastmer, momenteel woonachtig in Houtigehage, begint aan zijn eerste klus als hoofdtrainer.

JISTRUM - Voetbalvereniging Jis trum en trainer Harmen Heidstra zijn met elkaar overeengekomen het contract met één jaar te verlengen. Zowel spelers, kader als bestuur van de club waren unaniem in het besluit.

EASTERMAR - Vanaf het seizoen 2018-2019 wordt Marco van der Veen hoofdtrainer bij V.V. Eastermar. Dit jaar is Van der Veen werkzaam als hoofdtrainer van S.V. RWF.