Bildts Mannenkoor

ROTTEVALLE - In het nieuwe multifunctioneel centrum It Werflân aan de Master Kuiperswei 1 in Rottevalle is vrijdag 15 december om 20.00 uur een kerstconcert van het Bildts Mannenkoor.

Koorzang, zang met solisten, begeleiding op piano; het belooft een avond te worden met fijne luistermomenten. Met als thema kerst in de breedste zin van het woord. De begeleiding op de pianois in de vertrouwde handen van Folkert Leenstra. Het koor staat onder de bezielende leiding van Sieb Leenstra. Die neemt af en toe een solopartij voor zijn rekening. Ook zijn er solo's van Klaas Beimers.
De organisatie is in handen van de Kulturele Kommisje Rottevalle. Kaarten zijn voor 10 euro verkrijgbaar aan de kassa. Reserveren is ook mogelijk, via Ducky Visser, telefonisch op 0512-341741 of per e-mail: visservanderveen8@gmail.com.

HOHOHO Krystrevu

HURDEGARYP - Inez Timmer, Tseard en Douwe Nauta en Remko Hoitsma treden op 16 december om 20.00 uur op met 'HOHOHO de Krystrevu' in It Maskelyn, Easter Omwei 5, Hurdegaryp. Entree: € 10,00. Kaarten via info@itmaskelyn.nl of bij de balie van It Maskelyn tel. 0511-475213.
Meer info op www.itmaskelyn.nl.