Kerstdiner in Glinstra State

BURGUM - De Stichting voor Sociaal Cultureel Werk Burgum deed in 2016 mee met een landelijke actie om met de kerst een feestelijk kerstdiner te verzorgen.

Nieuw sponsoren maken het mogelijk om dit kerstdiner gratis aan te bieden op vrijdag 22 december. Het staat vooral in het teken van het elkaar ontmoeten, van vooral mensen met een verstandelijke beperking en ouderen. De plaats van handeling is de grote zaal van Glinstra State. Er is muziek en er is een kerstverhaal. De inloop van het kerstdiner is vanaf 18.00 uur in Glinstra State, Schoolstraat 83 te Burgum. Zin om bij het kerstdiner aanwezig te zijn? Geef je dan op voor 19 december via info@kiehool.eu of telefoon 0511-469060. Je kunt ook langskomen bij Kiehool.

Vocaal Ensemble

DOKKUM/FEANWALDEN - Zestien vocalisten, dirigent Albertus de Jong, pianist en zanger Wiebe Kaspers en een kerstprogramma. Dat zijn de ingrediënten van een drietal kerstconcerten van Vocaal Ensemble Collage op 15 december tijdens kerstfair Dokkum, Grote Kerk, vanaf 19.00 uur en 17 december in Feanwâlden, Johanneskerk, 15.00 uur.
Kaarten en informatie zie: www.
vocaalensemblecollage.nl.