(Bas)gitaristen van Connected, één van de 
optredende bands, aan het werk.
(Bas)gitaristen van Connected, één van de optredende bands, aan het werk. Foto: Ingezonden

Promo-Pop van De Wâldsang in De Colle

KOLLUM - Op 14 december organiseert cultuurcentrum De Wâld sang uit Buitenpost in samenwerking met Stichting Friesland Pop 'Promo-Pop'.

Op dit concert zullen Wâldsang-popbands en enkele andere bands uit de regio zich presenteren. De Wâldsang wil hiermee de klinkende resultaten van haar poplessen onder de aandacht brengen. Lessen die worden uitgevoerd met de MBO-pop- en media-opleiding Ddrive in Leeuwarden.

Wâldsangdocent Arjen Visser hierover: "We hebben een team van popdocenten, voor individuele lessen maar ook juist voor samenspel. En die zijn sterk in het bij elkaar brengen van individuele muzikanten en het organiseren en coachen van samenspel." Cultuurcentrum De Wâldsang komt daarom met Promo-Pop, met optredens van de Wâldsangbands Darts, Connected en Throwback Thursday. In samenwerking met Stichting Friesland Pop zullen ook All over Again (uit De Westereen) en Wooden Moons (uit Surhuisterveen) zich presenteren.

In De Colle in Kollum

Het programma is als volgt: 19.30-19.50: Darts (Wâldsang). 19.55-20.15 Connected, (Wâldsang). 20.20-20.50 All over again (Stone Metal). 20.55-21.15 Throw back Thursday (Wâldsang). 21.20-21.50 Wooden Moons (60/70 Nostalgia). Locatie: De Colle, Kerkstraat 4, Kollum. De entree is gratis.