Op de winterfair worden kerststukken 
aangeboden en er zijn workshops.
Op de winterfair worden kerststukken aangeboden en er zijn workshops. Foto: Ingezonden

Winterfair bij De Spitkeet Harkema

HARKEMA - Van 13 tot en met 16 december wordt op het terrein van Openluchtmuseum De Spitkeet in Harkema weer de jaarlijkse winterfair gehouden.

De laatste jaren brengen steeds meer mensen, vanwege de bijzondere sfeer, een bezoek aan dit evenement. De openingstijden van het museum zijn op woensdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Voor de kinderen zijn er workshops op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 14.30 tot 17.00 uur. Zij kunnen dan leuke kerststukjes maken. Elke middag is er een workshop pindapop maken en koekversieren met snoep. Op woensdag en donderdag is er een workshop kerststukjes maken voor volwassenen, vanaf 19.30 uur. Meer informatie op telefoonnummer 06-53602671. De kinderen die meedoen aan de kinderworkshops hoeven zich van tevoren niet op te geven.

Tijdens deze fair zijn er weer veel leuke artikelen en lekkernijen te koop, zoals veel mooie kerststukken en zijn er in de huisjes vrijwilligers van De Spitkeet actief. In een van de huisjes worden mooie kerstverhalen verteld. De fair wordt zaterdag weer afgesloten met het rad van avontuur. Net als vorige jaren is het park 's avonds prachtig verlicht. Voor meer informatie: www.despitkeet.nl of kijk op www.facebook.com/spitkeet.