Het kerstconcert van het Grootkoor Friesland vorig jaar in De 
Lawei.
Het kerstconcert van het Grootkoor Friesland vorig jaar in De Lawei. Foto: Grootkoor Friesland

Blaast de Bazuin speelt mee bij
kerstconcert Grootkoor Friesland

SURHUISTERVEEN – Brassband Blaast de Bazuin doet op donderdagavond 14 december mee aan het kerstconcert dat het Grootkoor Friesland geeft in Surhuisterveen.

In De Flambou houdt het befaamde koor onder leiding van Nan van Groeningen en Etty van der Mei die avond één van haar bekende kerstconcerten en Blaast de Bazuin verzorgt een deel van de avond.

Sfeervol kerstconcert

"We vinden het een hele eer dat we mee mogen doen'', vertelt Erwin Mulder van Blaast de Bazuin. "Het Grootkoor is een bijzondere groep en staat bekend om de mooie kerstconcerten. Voor ons is het prachtig om samen met al die vele zangers mooie kerstnummers te spelen. We spelen voor en na de pauze een aantal mooie kerstliederen en treden ook samen met het koor op.''

Het Grootkoor Friesland is al sinds jaar en dag bekend. Vele malen trad het koor al op in onder andere De Lawei in Drachten. Deze keer vindt het kerstconcert met vele zangers uit heel Friesland ook plaats in Surhuisterveen.

Het kerstconcert van het Grootkoor Friesland begint op donderdagavond 14 december om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via onder andere het mailadres info@blaastdebazuin.com of via telefoonnummer 0512-361951. Kaarten kosten in de voorverkoop via Blaast de Bazuin tien euro per stuk.