Five Pack overschrijdt 100 puntengrens

URETERP - De basketballers van Five Pack uit Ureterp wonnen vrijdag met grote cijfers van Green Lions uit Harlingen.

Jelte Bruinsma en Raymond Krakou openden de score, waarna Jeffrey van der Zee en Ruben de Bie hun eerste driepunters maakten. Ook Lennart Hoving en Martijn Wielinga vonden makkelijk de basket. Door twee verre driepunters binnen een minuut van Maarten de Boer werd het eerste kwart afgesloten met een 41-11 voorsprong. In het laatste kwart kwam de 100-puntengrens binnen bereik. Raymond Krakou en Jelte Bruinsma scoorden beiden meer dan twintig punten, terwijl ook Lennart Hoving, Martijn Wielinga, Ruben de Bie en Maarten de Boer in de dubbele cijfers kwamen: eindstand 103-47. De volgende wedstrijd begint 15 december 20.45 uur in De Wier in Ureterp tegen Celeritas-Donar 2 uit Groningen.