Bruceband

DAMWALD - In het dorpshuis de Krúswei zal op zaterdagavond 9 december de Bruceband te bewonderen zijn. In een optreden van drie uur zullen heel veel hits van Bruce Bringsteen langskomen.

De aanvang van het concert is 21.00 uur en de zaal zal 20.30 uur open zijn. Tickets voor 17,50 euro zijn online te bestellen via www.
dekruisweg.nl
, maar ook zijn er weer kaarten te koop bij Primera in het winkelcentrum van Damwâld.

WinterWille

FERWERT - In navolging van de Alvestêdefair wordt zaterdag 9 december van 17.00 tot 21.00 uur met WinterWille in Ferwert een voorproefje genomen op Culturele Hoofdstad Leeuwarden 2018.

WinterWille is een combinatie van een markt met attracties, plaatselijke kunst en cultuur, op de kruising bij het gemeentehuis van Ferwert en in binnenlocaties, zoals het gemeentehuis, de kerk en de kroeg. In het gemeentehuis en de kerk tonen exposanten hun creaties. Plaatselijke artiesten/muzikanten treden op op diverse locaties. Er is een verhalenverteller en er zijn oude beelden uit Ferwert, met achtergrondinformatie. Verder activiteiten voor jong (draaimolen) en oud en optredens. Gratis toegang.