Samen zingen in de Rotondetsjerke

DE WESTEREEN - De christelijke zangverenigingen 'Zions Lofstem' en 'Ta Gods Eare ' uit Broeksterwâld en de onlangs gefuseerde muziekverenigingen die nu verder gaan onder de naam 'Christelijke Brassband Wester sweach' houden zondag 10 december vanaf 19.30 uur een kerstconcert met samenzang in de Rotonde tsjerke aan de Skoallestrjitte 32 in De Westereen.

Als gasten zullen meewerken Leela Hulder-van der Schaaf op dwarsfluit en tenorzanger Maarten Romkes, De zangverenigingen staan onder leiding van gastdirigent Jaep Meems en de brassband onder leiding van Reimer Jan Rondaan.

Ook de pianist Ronald Postema werkt mee aan het concert. Luisterend en genietend van de zangverenigingen en de brassband willen wordt het een fijn concert als voorbereiding op het komende kerstfeest. Ook is er ruimte voor samenzang van bekende kerst- en adventsliederen.

'Samen zingen, met en voor u'

Al luisterend en zingend willen de organiserende verenigingen met de bezoekers een fijne avond hebben. 'Samen zingen, met en voor u', is het credo. Ze rekenen op u als het 'groot koor'.

Door liederen, muziek en samenzang willen de muziekverenigingen zich voorbereiden op en een begin maken met het komende kerstfeest. Het is een concert voor en met iedereen, een feest voor iedereen.

De toegang is vrij, voor de onkosten wordt een collecte gehouden.