Houd je mobiel of (met ActiefPlus-app) voor de foto en hoor wat 
media-adviseur Hebelina Vellinga te vertellen heeft.
Houd je mobiel of (met ActiefPlus-app) voor de foto en hoor wat media-adviseur Hebelina Vellinga te vertellen heeft. Foto: Actief Media

Wil jij een ludieke kerstgroet geven via de krant?

BURGUM - Wil je op een originele manier een kerstgroet brengen aan familie, vrienden, kennissen, klanten of zakenrelaties? Plaats in weekblad Actief je eigen videoboodschap.

Video's bekijken in de papieren krant, dat kan sinds begin november in Weekblad Actief. Leuk is de mogelijkheid die daardoor ontstaat: het geven van een videoboodschap waarin je mensen prettige feestdagen of alle goeds voor het nieuwe jaar toewenst.

Kerstwensen

Het is een jaarlijkse traditie: veel mensen geven via weekblad Actief een kerstgroet of nieuwjaarswens door aan personen die voor hen belangrijk zijn. Dat kan op diverse manieren, waarbij de media-adviseurs van Weekblad Actief graag met je meedenken.

Video in de krant

Aan deze mogelijkheid is nu een extra optie toegevoegd: het geven van een video-boodschap. Je tekstblok wordt dan voorzien van het ActiefPlus-logo.

Wie zijn mobiel - met daarop de geïnstalleerde ActiefPlus-app - voor het tekstblok houdt, ziet een filmpje verschijnen. Dit filmpje toont jouw eigen gesproken kerstwens of nieuwjaarsgroet. Wees bij het maken van je filmpje zo creatief en vindingrijk als je wilt.
Om het te gekke resultaat terug te zien in de kerstkrant van 20 december of in de nieuwjaarskrant van 28 december neem je contact op met de media-adviseurs van Weekblad Actief. Dat kan per mail (info@actiefmedia.nl) of telefoon (0511-461294). Zij informeren je over prijzen en aanleverspecificaties.

Voorbeeld

Wanneer je je ActiefPlus-app nu houdt voor de foto van onze media-adviseur Hebelina Vellinga, dan bekijk je alvast een voorbeeld.