Pieter Frijters.
Pieter Frijters. Foto: Ingezonden

Tweedaagse training: met minder
voorbereiding beter presenteren!

HEERENVEEN - Iedere presentatie of gesprek is een mogelijkheid om uzelf en uw product of dienst op de kaart te zetten. Spreek.nl van Pieter Frijters leert u in twee dagen hoe u met minder voorbereiding beter en meer ontspannen gaat spreken en presenteren.

Training Spreken in het Openbaar

Op dinsdag 16 en 23 januari verzorgt Spreek.nl de 2-daagse training Spreken in het Openbaar in Heerenveen. In een veilige setting, met maximaal twaalf personen, wordt geleerd op een ontspannen manier, maar met impact te spreken in het openbaar. Puur, boeiend en overtuigend.

Spreekspanning wordt gezonde opwinding

Deelnemers aan de training 'Spreken in het Openbaar' leren om echt contact met het publiek te maken en te emotioneren, beïnvloeden en overtuigen. Belemmerende spreekspanning wordt omgebogen naar gezonde opwinding. Na afloop is spreken in het openbaar een aangelegenheid waar deelnemers naar uitkijken.

Adequaat voor ieder spreekdoel

De training is adequaat voor ieder spreekdoel; van de presentatie van jaarcijfers of nieuw product tot een afscheidsspeech, persconferentie, preek of 1-op-1 gesprek. 'Effectief, inspirerend, actief, confronterend en praktijkgericht' zijn veelgebruikte samenvatingen van oud-deelnemers. De sfeer is ontspannen en humor is er altijd.

Kijk voor meer informatie op www.spreek.nl of bel 0182-612345.