Het Lemster Mannenkoor in actie.
Het Lemster Mannenkoor in actie. Foto: Ingezonden

Kerstconcert Lemster Mannenkoor

BURGUM - Op dinsdagavond 19 december geeft het Lemster Mannenkoor vanaf 20.00 uur een groot kerstconcert in 'De Ikker' in Burgum.

Het is al weer even geleden dat de Lemsters in Burgum zongen, daarom nu de hoogste tijd voor een hernieuwd optreden. Het koor van 120 leden brengt tijdens dit concert natuurlijk bekende kerstliederen en samenzang, maar ook enkele grotere koorwerken onder leiding van dirigent Feike van Tuinen, met begeleiding van organist Jan Kroeske.

Te gast in dit concert is het dubbelkwartet 'Sadwaande' dat regelmatig samenwerkt met het koor. Deze acht zangers en accordeonist uit de Fryske Marren bestaat al meer dan vijftien jaar en brengt dus (ook) veel muzikale ervaring mee.

Beleef een sfeervolle avond in De Ikker

Hun repertoire bestaat uit licht populaire muziek, spirituals, volks- en kerkliederen uit de Russisch Orthodoxe Kerk en natuurlijk kerstliederen. Het belooft een mooie, sfeervolle avond te worden.

Kaarten kosten € 10,- en zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Burgum, Primera Burgum, Anita Hoogsteen of voa de eigen website van het Lemster Mannenkoor:
www.lemstermannenkoor.nl.