De Evangelische Boekwinkel aan de Houtlaan 61.
De Evangelische Boekwinkel aan de Houtlaan 61. Foto: Ingezonden

De Christelijke boekwinkel in Drachten

DRACHTEN - Anjo Bakker en Minja van Wieren runnen de Evangelische boekwinkel in Drachten aan de Houtlaan 61 met een team van ruim 30 enthousiaste vrijwilligers. Zij willen een lichtpuntje zijn en zich inzetten om Gods woord te verspreiden.

Graag helpen zij u om een keuze te maken uit het grote assortiment (kinder)bijbels, Christelijke boeken, maar ook cadeau-artikelen, sieraden, beelden, cd's, dvd's, (kerst)kaarten, speelgoed en nog veel meer. Deze artikelen betrekken zij van landelijke leveranciers, maar er zijn ook artikelen die bij lokale producenten worden gemaakt, zoals glas- en houtwerk van Talant, kaarten en posters van Studio Schatkist en cadeau-artikelen, gemaakt in de ambachtelijke NOSA-tingieterij.
"Kunt u iets niet vinden, vraag gerust, dan doen de medewerkers hun best om het voor u te vinden of te bestellen. Wekelijks zijn er nieuwe artikelen en aanbiedingen. Kijk eens op Facebook voor de nieuwste boeken en acties en op de webshop: www.ebdrachten.nl, maar komt u vooral langs in onze gezellige winkel met gratis parkeerplaatsen."