Henk Herder

HARKEMA - Henk Herder verlaat Harkemase Boys na het eind van dit seizoen. De vijftigjarige hoofdtrainer is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen op De Bosk. In zijn eerste seizoen won Herder met Harkemase Boys een periodetitel in de Derde Divisie. Dit seizoen bezet de ploeg voorlopig de vierde plek.

Henk Konings

DOKKUM - Hoofdtrainer Henk Konings en CSV Be Quick Dokkum zijn een contractverlenging van een seizoen overeengekomen. Het nieuwe contract loopt tot einde seizoen 2018-2019. De succesvolle samenwerking tussen de Dokkumer voetbalclub en Henk Konings startte in 2013 en zit daarmee momenteel al in het vijfde seizoen. Met bijna alleen maar zelf opgeleide spelers maakte Be Quick in die periode via twee promoties de stap van de derde klasse naar de eerste klasse KNVB.

Futsal Tournament

DRACHTEN - De loting van het European Women's Futsal Tournament van 26 tot en met 29 maart 2018 in Drachten werd vrijdag verricht. Drachtster Boys zit in Poule A samen met Olimpus KeyPartner Roma (Italië) en Sport Lisboa e Benfica (Portugal). In Poule B zitten WFC 'IMS' (Oekraïne), Atletico Navalcarnero (Spanje) en MosPolytech (Rusland).