Platen- en cd-beurs en bluesrock

DRACHTEN - Zondag 3 december verandert Poppodium Iduna in Drachten van 11.00 tot 17.00 uur wederom in een heuse platen- en cd-markt, die gratis toegankelijk is.

Al jaren zijn er geen platenzaken meer in Drachten, maar maak je nu maar vast klaar om een middagje te snuffelen tussen duizenden lp's, cd's en singles op deze gratis toegankelijke platen- en cd-beurs in Poppodium Iduna in Drachten.

Cadeau's scoren!

Handig om nog even een muzikaal Sinterklaas- en/of kerstcadeautje te scoren! Het aanbod zal groot en gevarieerd zijn en wordt aangeboden door diverse professionele verkopers.

Of je nou net begint met het aanleggen van je verzameling, of al een behoorlijke berg collectors-items in de kast hebt staan: je vindt altijd wat van je gading. Uiteraard is de huis-DJ aanwezig, die deze dag de fijnste plaatjes gaat draaien

Kortom: een walhalla voor muziek liefhebbers die regelmatig graag een plaatje en/of cd'tje opzetten en lekker door de bakken willen snuffelen

Bluesrockgigant Danny Bryant

Op 1 december staat de Britse bluesrockgigant Danny Bryant in Iduna. De uit Engeland afkomstige bluesrocker wordt op handen gedragen door Joe Bonamassa en Walter Trout en heeft zojuist zijn twaalfde langspeler uitgebracht.

Het voorprogramma wordt verzorgd door de Groningse band The Sidekicks. Het concert begint om 20.00 uur.