Ouderenmiddag

DRACHTEN - De activiteitencommissie van de Samenwerkende Ouderenbonden Smallingerland (SOS) organiseert een gezellige middag op 7 december in het Fries Congres Centrum.

Het kinderkoor van de PCBO de Frissel uit Drachtstercompagnie onder leiding van Heleen van Roosdorp treedt op. Daarna het duo NulenniX uit Tolbert met sketches en liedjes in het Fries en Nederlands. De middag begint om 13.30 uur en eindigt om 16.30 uur. Er is na afloop nog een proeverij. Kosten € 7 p.p. Informatie over kaarten: Wally Zemel, tel. 0512-514722.

EO: Beetsterzwaag

BEETSTERZWAAG - Presentatoren Bert van Leeuwen, Henk van Steeg, Hella van der Wijst en Mirjam Bouwman gaan voor 'Geloof en een Hoop Liefde' op zoek naar authentieke dorpsverhalen, karakteristieke stadsgezichten en inspirerende verhalen over geloof, hoop en liefde in Beetsterzwaag.

Kijk dinsdag 5 december naar 'Geloof en een Hoop Liefde' in Beetsterzwaag om 17.50 uur op NPO 2. Ook in het dagelijkse radioprogramma 'Thuis op 5' staat Beetsterzwaag die week centraal. Iedere werkdag van 22.00 tot 00.00 uur op NPO Radio 5. Kijk voor meer informatie: eo.nl/ghl.