Quick '21 heeft de langste adem: 23-24

RODEN - Quick '21 moest het zaterdag opnemen tegen Noordenveld uit Roden. De korfballers uit Oudega schreven een belangrijke overwinning bij.

Bij de stand 11-11 werd aan de tweede helft begonnen. Hilly Neeltje van der Wal zorgde via een kleine kans voor de 11-12. Ook in het andere vak raakten de dames in de tweede helft goed op schot. Via doelpunten van Grietsje Blauw en Nynke Kielstra en wederom Hilly Neeltje van der Wal werd de voorsprong uitgebouwd tot 17-21.

Toen Romke Kooistra vervolgens vanaf de stip de 17-22 noteerde, leek de wedstrijd gespeeld, maar Noordenveld kwam terug en Quick moest in de spannende laatste minuten nog een kleine marge verdedigen. Dit slaagde op de valreep en zo kon Quick de belangrijke 23-24 overwinning boeken.