Sandra Faber van Boksclub Drachten wordt tot winnaar uitgeroepen.
Sandra Faber van Boksclub Drachten wordt tot winnaar uitgeroepen. Foto: Ingezonden

Sandra Faber bokskampioen Noorden

AMERSFOORT - Boksvereniging Drachten is afgelopen weekend met twee boksers afgereisd naar het midden van het land voor de Noord Nederlandse kampioenschappen boksen.

Zaterdag heeft Jitta Huizinga in Amersfoort de halve finale gebokst in de gewichtsklasse tot 69 kilo. Ondanks een goede partij heeft Jitta op punten verloren en eindigde ze op de derde plaats.

Zondag was het de beurt aan Sandra Faber. Zij heeft in Nieuwegein de finale gebokst in de gewichtsklasse tot 64 kilo. Het was een mooie partij met een uitstekend resultaat. Sandra heeft de partij gewonnen en is kampioen Noord Nederland in haar gewichtsklasse. Volg de vereniging op Facebook en Instagram; Boksclub Drachten.

Paardensport

DALERVEEN - In Dalerveen startten De Heideruters uit Harkema op een eventingwedstrijd. In deze derby reed Ylse van der Veen met haar paard Felice van Paemel naar een eerste prijs.

Lammert van der Veen reed met Cabbalero naar een tweede prijs. Martin van der Veen werd met Discover vierde in deze derby. Dineke Veenstra reed met haar pony Anjershof Peggy op een dressurwedstrijd in Gorredijk in de B-dressuur en werd eerste en derde.