Loting De Haan Westerhoff voetbaltoernooi

BUITENPOST - Op zaterdag 4 november werd na afloop van de competitiewedstrijd 't Fean '58 - Leovardia in de kantine van 't Fean '58 de loting verricht van de zeventiende editie van het De Haan Westerhof zaalvoetbaltoernooi.

VV Buitenpost en Futsal Buitenpost spelen hun voorronde in Buitenpost en Harkemase Boys en Harkema Opeinde in Harkema. De overige zestien teams, waaronder nagenoeg alle veldvoetbalverenigingen uit Achtkarspelen en Kollumerland, worden willekeurig daarbij ingeloot.

Prijzenpot

Van iedere poule van vijf teams plaatsen de twee hoogst eindigende teams zich voor de finaleavond op 30 december in Surhuisterveen. De voorrondes vinden plaats op 27 en 28 december, zoals gezegd in Buitenpost en Harkema. Het toernooi kent een prijzenpot van maar liefst € 4000,-. De winnaar ontvangt daarvan € 1500,-. De nummer twee € 750,- en de nummer drie € 500,-

Het restant wordt verdeeld over de nummers 4 tot en met 8.

Titelverdediger is 't Fean'58 uit Surhuisterveen. Het volledige wedstrijdprogramma kan men vanaf 1 december bekijken op de site van De Haan Westerhoff:
dehaanwesterhoff.nl.