Bekkenoefen therapie

DRACHTEN/MARUM - De Praktijk voor Bekkenoefentherapie breidt uit naar Drachten en Marum.

Jannie Postma is geregistreerd bekkenoefentherapeut (Cesar/Mensendieck) en gevestigd in Surhuisterveen. Sinds oktober kunnen belangstellenden voor bekkenoefentherapie ook terecht in Drachten en Marum. Ze heeft gekozen voor de praktijknaam: (Bekken-)oefentherapie J. Postma. Met deze praktijknaam kan iedereen met klachten van de lage rug, bekken, stuit en/of bekkenbodem terecht voor bekkenoefentherapie. In Drachten is Jannie gevestigd aan de Gauke Boelensstraat 4a. In Marum in het gezondheidscentrum Vita Marum, aan de Kamperfoelielaan 2.
Bel naar 06-49 63 03 23 of kijk op www.bekken-oefentherapie.nl of www.memmetiid.nl.

Family Run

DRACHTEN - De Singelland Family Run staat voor de deur. Zondag 26 november is dit loopevenement voor leerlingen, familieleden, werknemers en vrienden van alle Singelland-locaties: rennen kan recreatief en in wedstrijdverband.

Er worden ruim zeshonderd deelnemers verwacht. De hele organisatie, in samenwerking met AV Impala en Veneboer Sport 2000, is in handen van ruim vijftig vrijwillige bovenbouwleerlingen van de VHS en het Drachtster Lyceum. Deelnemers kunnen kiezen voor het lopen van 2,5 of 5 kilometer. De starttijd van de eerste run is om 10.00 uur en de eindtijd is 13.00 uur. Vanaf 9.15 uur kunnen alle leerlingen, medewerkers, vrienden en familieleden hun startnummer halen bij atletiekvereniging Impala in Drachten.

Uitvaartzorg in
Kiehool Burgum

BURGUM – Sjoerdtje de Haan Uitvaartzorg verhuist naar een nieuw bedrijfspand en breidt daarmee haar dienstverlening uit. In de loop van 2018 vestigt de uitvaart onderneemster zich in voormalig Kiehool aan de Schoolstraat 102 in Burgum.

De karakteristieke boerderij wordt de komende maanden verbouwd tot een sfeervol centrum, met allerlei mogelijkheden voor activiteiten die te maken hebben met 'afscheid nemen'.
"Denk aan uitvaarten, maar ook aan condoléancemomenten, opbaargelegenheid, lezingen, informatiebijeenkomsten en rouwworkshops", vertelt Sjoerdtje de Haan.
Zo krijgt het nieuwe centrum een aantal opbaarkamers met een 24-uurs-sleutelsysteem.
Zie ook pagina 3 en: www.sjoerdtjedehaanuitvaartzorg.nl

DS 7 Crossback

GRONINGEN - Dijkstra Auto Groep presenteert donderdag 23 november een exclusieve avant-première. Een avond vol Frans vakmanschap met als hoogtepunt de onthulling van de DS 7 Crossback.

Dat is het nieuwste model van het Franse merk DS Automobiles dat begin 2018 op de Nederlandse markt wordt verwacht. Deze luxe SUV kenmerkt zich door een hightech design met verfijnde afwerking, gecombineerd met technische innovaties die voortkomen uit Franse knowhow. De avant-première is van 18.45 tot 21.00 uur in de Dijkstra DS-Salon Groningen, Koldingweg 29. Geïnteresseerden dienen zich aan te melden via www.dijkstra.auto.

Jubileum Combex

EASTERMAR - Combex Bouwlogistiek BV vierde zaterdag voor twee van de 192 medewerkers een 25-jarig dienstjubileum.

Dit werd op een speciale manier gevierd. Robert Bijl was vijfentwintig jaar als monteur in dienst en Benny Visser vijfentwintig jaar bij Van der Veen Sumar en Combex Bouwlogistiek, vanaf 1-9-2015. Ze werden op ludieke manier thuis afgehaald. Robert door zijn oud-werkgever Meint Postma met de oldtimer van Combex die dezelfde leeftijd heeft en Benny door een vijftiental collega-vervoerders.