Afscheidsconcert Kiehool Burgum

BURGUM - Kiehool Burgum neemt na ongeveer dertig jaar op zaterdag 25 november afscheid van de oude concertzaal aan de Schoolstraat 102. Kiehool verhuist naar het tegenoverliggende Glinstra State. Vanaf begin 2018 zullen daar de concerten worden georganiseerd.

Door de jaren heen heeft Kiehool zich gemanifesteerd als metalpodium bij uitstek, met een rijke geschiedenis als gevolg. De insteek bij dit laatste concert in Kiehool is om met bands die een duidelijk verleden hadden met Kiehool, een gezellige avond te hebben, waarbij vooral het elkaar weer ontmoeten van publiek en bands voorop staat.

Disintegrate is na drie jaar stilte weer terug. De Nu-Metal formatie Shaboon doet voor Kiehool een eenmalige reünie. In 2013 kwam Murder Inc. III na 27 jaar weer bij elkaar voor een reünie in de bezetting van 1983. De band is nog steeds actief. De jonge honden van Sackback komen het feest opluisteren en geven hun set een speciaal Wâldrocktintje mee.
De zaal gaat open om 20.00 uur, de eerste band begint 21.00 uur. De entree is geheel gratis, maar reserveren is, gezien de verwachte grote belangstelling en de beperkte capaciteit van de zaal, noodzakelijk. Dit kan via e-mail:
info@kiehool.eu.