Chansonnier Edouard treedt op bij Pilat en 
Pilat in Twijzel.
Chansonnier Edouard treedt op bij Pilat en Pilat in Twijzel. Foto: Ingezonden

Chansonnier Edouard in Twijzel

TWIJZEL - De Franse chansonnier Edouard treedt zondagmiddag 26 november om 15.30 uur op in Interieurcafé Pilat & Pilat in Twijzel.

Edouard werd geboren in de Bourgogne. In 2001 is hij naar Nederland gekomen waar hij zijn muzikale loopbaan begon in de band The Vondels.

Al snel realiseerde Edouard zich dat zijn passie elders lag; chansonnier en songwriter. Hij volgde zijn hart en ging het muzikale avontuur aan. Intussen heeft hij een uitgebreid repertoire opgebouwd, ook met eigen werk.

Chansons van grote namen

De hoofdmoot van zijn programma bestaat uit de chansons van de grote namen Jacques Brel, Edith Piaff en Charles Aznavour. Ook 'uitstapjes' naar het werk van Leonard Cohen en Ramses Shaffy worden, met veel gevoel voor het origineel, uitgevoerd.

Hij is uitstekend in staat zijn publiek in vervoering te brengen en mee te slepen in een heerlijke melancholie. Daarvoor is een sublieme vertolking nodig van de allergrootsten in dit genre, én dat kan hij.

Een namiddag in Franse sferen met bijbehorende 'versnaperingen'.

Organisatie: Maskelyn Buitenpost. Voorverkoop bij Liquorice Buitenpost: 9,00 euro. Aan de zaal: 10,00 euro. Info: 0511 - 541444 / www.maskelynbuitenpost.nl