Dubbele winst waterpoloërs DraGor

DRACHTEN - Zaterdagavond stond voor de waterpoloheren van WSG DraGor een wedstrijd op het programma tegen middenmoter Deltasteur uit Kampen.

De wedstrijd werd in de slotfase beslist toen het 11-11 was, met nog drie minuten te spelen. Hierin lukte het DraGor snel twee keer te scoren en met nog twee minuten op de klok de stand naar 13-11 te brengen. Wederom door slecht verdedigend werk en slechte aanvallende keuzes liet DraGor de tegenstanders nog terugkomen naar 13-12. Doelpunten: Magchiel Groen 5, Johan de Haan 4, Mitchell van den Adel 2, Coen Bakker 1, Allard de Vries 1.
De dames van DraGor wonnen met 19-10 van Bolsward. Doelpuntenmakers: Maaike de Boer (9), Johanna Merkus (3), Amarens Gaikema (3), Imke van der Meulen (2), Laura Hager (1), Aafke de Jong (1).