De entree van de Drachtster bibliotheek. Hier is dinsdag 21 november de info-markt.
De entree van de Drachtster bibliotheek. Hier is dinsdag 21 november de info-markt. Foto: Ingezonden

Informatiemarkt startende ondernemers

DRACHTEN - Dinsdag 21 november organiseert Bibliotheek Drachten samen met de gemeenten Smallingerland en Opsterland de informatiebijeenkomst Startende Ondernemers.

Voor iedereen die van plan is voor zichzelf te beginnen, is de jaarlijkse startersavond in de bibliotheek een uitgelezen mogelijkheid om relevante informatie te verzamelen, nieuwe ideeën op te doen en te netwerken.

André de Vries van De Vries in Business geeft op deze avond tips en adviezen op het gebied van de wettelijke verplichtingen waar je rekening mee moet houden voordat je als ondernemer start: wat moet wel en wat moet niet. Maar vooral ook: wat kán.
Marcel de Vries, directeur en mede-eigenaar van Synamic, vertelt over zijn opgedane kennis en ervaringen in de afgelopen tien jaar: van startende zzp-er tot directeur-eigenaar van Synamic BV.

Na afloop van de presentaties is er een informatiemarkt in het naastgelegen Doppio, waar de belastingdienst, een bank, een accountant, het Platform Zelfstandige Ondernemers en vertegenwoordigers van de gemeente klaar staan om vragen te beantwoorden.

De avond start 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur). Toegang tot de informatiebijeenkomst is gratis, aanmelden wel noodzakelijk. Dit kan via www.bibliotheekdrachten.nl.