Rense Postma bij één van de sfeervolle keukens in zijn ruime showroom in Dokkum.
Rense Postma bij één van de sfeervolle keukens in zijn ruime showroom in Dokkum. Foto: Klaas Rozema

RP Keukens en Sanitair in Dokkum

DOKKUM – Na jaren ervaring opgedaan te hebben in het keuken- en sanitairvak laat Rense Postma nu zijn droom uitkomen met de start van zijn eigen zaak.

Aan de Zuiderschans 6C in Dokkum zal hij zijn klanten adviseren over de mooiste keukens en badkamers. "Ik heb me bewust niet aangesloten bij een landelijke keten. Zo kan ik het heft in eigen hand houden. Wel ben ik lid van twee inkooporganisaties: MHK-keukenexpert en Bad&Body, een samenwerkingsverband van zelfstandige ondernemers in de badkamerdetailhandel. Zo kan ik, door voordelige inkoop, mijn klanten de beste producten bieden voor de beste prijs."

RP Keukens en Sanitair heeft keukens en badkamers voor elk budget en in elke stijl. "Ik help mijn klanten, samen met mijn collega Cor Bruining, graag hun nieuwe droomkeuken of -badkamer te vinden. Desgewenst kom ik vrijblijvend bij ze thuis om de situatie ter plekke te bekijken en advies te geven. Het belangrijkste vind ik een persoonlijke en laagdrempelige benadering. Ook voelen wij ons bij RP Keukens en Sanitair sterk verbonden met de regio. Dus wilt u graag in het Fries te woord worden gestaan, dan is dat geen probleem!"

Het nieuwe Dokkumer bedrijf verzorgt alles, van 3D-ontwerp tot montage. "We kunnen u geheel ontzorgen!" aldus Postma.

Maak een afspraak of kom eens langs in de showroom. Bel 0519-235035 of kijk op www.rpkeukensensanitair.nl.