Complete offday VV Buitenpost

LEEK - Een collectief falen van VV Buitenpost in Leek leverde zaterdag een 4-1 nederlaag op tegen VEV '67. De goede vorm van de laatste weken was in één keer weg en alle spelers presenteerden onder hun gebruikelijke niveau.

Buitenpost kwam na vijfentwintig minuten op een terechte 1-0 achterstand. Hoewel beide ploegen grosseerden in balverlies, kreeg Buitenpost wel kansen. Nadat Rudmer Loonstra op slag van rust op aangeven van Rolf Dijk voor 1-1 had gezorgd tegen de betere thuisploeg, hoopten de Blauwkes de wedstrijd nog te kunnen kantelen. Maar VEV had maar een minuut nodig om weer op voorsprong te komen. Vijf minuten na rust liep VEV verder uit en kwam de 3-1 op het scorebord. De Leeksters scoorden in blessuretijd zelfs nog eenmaal.