Five Pack pakt winst in slotseconden

DAMWALD - De basketballers van Five Pack uit Ureterp speelden zaterdag een knotsgekke wedstrijd tegen BV Arrows 1, waarbij de Ureterpers de langste adem hadden: 58-60.

Na de rust begon de wedstrijd pas echt spannend te worden. Lennart Hoving scoorde veelvuldig voor Five Pack. Aan het eind van het derde kwart werd Five Pack tot stoppen gebracht door Arrows en kwamen de Ureterpers weinig meer tot scoren. In het vierde kwart bleef de spanning stijgen en in de laatste minuut stond het nog steeds gelijk. Met nog twintig seconden op de klok pakte Five Pack de rebound en na een sterke rush wist Ruben de Bie met een prachtige pass Lennart Hoving te bereiken, die vervolgens de overwinning binnensleepte. Vrijdag 10 november speelt Five Pack vanaf 20.45 uur in De Wier in Ureterp tegen BV Jahn II 1.