Punt ontglipt ONT in Idskenhuizen

IDSKENHUIZEN - Lang leek het er op dat ONT met een puntje uit Idskenhuizen naar Opeinde terug zou gaan. Tot VVI kort voor het einde 3-2 en 4-2 scoorde. ONT deed zichzelf tekort door in de tweede helft niet te scoren.

ONT begon heel goed aan de wedstrijd, want binnen de minuut was het 0-1. Joeke de Vries was de doelpuntenmaker. Na een fout in de ONT-verdediging maakte Daniƫl Kleiterp de gelijkmaker. Sido Oosterhof van VVI had in de tweede helft de bal snel voor het intikken. Vier minuten later was de stand weer gelijk. Joeke de Vries bleef 'rommelend' in balbezit, waarna de bal bij Wytze Pilat belandde. Na diens afgemeten voorzet doelpuntte Dennis Bakker fraai met het hoofd: 2-2. Daarna vergat ONT de kansen af te maken. Hans Neuenschwander en Kleiterp lieten ONT met lege handen achter: 4-2.