Bethel: conferentie leiderschap

DRACHTEN - Op 10 en 11 november staat de Vrije Baptistengemeente Bethel in Drachten in het teken van de leiderschapsconferentie van de Stichting Opwekking de Global Leadership Summit (GLS).

Gezond leiderschap is van groot belang voor de vitaliteit van kerken en organisaties. Een goede balans tussen karakter, vaardigheden en toewijding van leiders is bepalend voor de mate waarin een kerk of organisatie invloed heeft op haar omgeving.

Initiatiefnemer van de Summit is de Willow Creek Association (WCA) met als doel leiders te ondersteunen met inspirerend onderwijs, training en leiderschapsvaardigheden. Ruben Flach, directeur: "Dit jaar focust de GLS op het thema 'Iedereen heeft invloed'". Er is een gevarieerd aanbod van gerenommeerde sprekers die hun sporen hebben verdiend op hun werkterrein in kerk, samenleving, wetenschap en bedrijfsleven.

De conferentie vindt plaats in Drachten en duurt op beide dagen van 9.00 tot 17.00 uur. De kosten bedragen € 79,-. Voor studenten geldt een aangepast tarief. Koffie, thee en lunch zijn bij de kosten inbegrepen. Voor meer informatie, het programma en aanmelden: www.opwekking.nl/gls.